Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angliában folytathatja Szalai csapattársa! – lapértesülés

Egybehangzó angol és német sajtóhírek szerint Antonio Conte a Premier League-ben listavezető Chelsea mestere a tél folyamán a Bundesligából erősítené meg a londoniak védelmét. A német élvonalban idém remek formát mutató Hoffenheim csapatából igazolna az olasz szakember.

niklas-sule-1899-hoffenheim-bundesliga-02072016_14riz05gpah1l1x4ou5md32qvd

Egybehangzó sajtóhírek szerint Antonio Conte a Premier League listavezetőjének menedzsere a védelem megerősítére a Hoffenheim fiatal játékosát Niklas Sülét szemelte ki. A Hoffenheim az idei szezonban kirobbanó formát mutat, hiszen a Leipzig mellett veretlenek a bajnokságban és hatodik helyen tanyáznak a tabellán. A magyar válogatott támadóját Szalai Ádámot is foglalkoztató Hoffenheim játékosaiért több nagycsapat is érdeklődik, de eddig Süle neve merült fel legtöbbször a nemzetközi sajtóban.

A 21 éves védő 2013 óta erősíti a Bundesligában szereplő klubot és 83 mérkőzésen jutott szóhoz, melyeken hat alkalommal volt eredményes. Süle karrierjét a Franfkurt csapatában kezdte majd a 2009/2010-es szezont a Darmstadt csapatában töltötte, majd a Hoffenheim csapatához került. A fiatal játékos a német válogatott korosztályos csapatait is megjárta  az U16-tól egészen az U21-ig. Az idei olimpai játékokon is tagja a volt a német csapatnak, amely ezüstérmet szerzett Brazilíában. 2016 augusztusában pedig a felnőtt válogatottban is megkapta a lehetőséget Finnország elleni mérkőzésen.

A Hoffenheim védőjének szerződése 2019. júliúsáig szól és a transfermarkt portál a játékos piaci értékét 10 millió fontra becsüli.