Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Két játékos meglépett a góllövőlistán!

Tavaly Robert Lewandowski 30 találatig jutott, ez pedig gólkirályi címet eredményezett a számára, a hajrában ugyanis Aubameyang lemaradt. Idén a képlet fordított, egyelőre a lengyel hátránya nagy. De nem csak a BVB sztárja szárnyal. Nézzük, hogyan fest a Bundesliga góllövőlistája akkor, amikor a csapatok már túl vannak 12 fordulón. 

maxresdefault

Robert Lewandowski gyakorlatilag a vert mezőnyben, ha azt nézzük, hogy az élen Aubameyang egy híján dupla annyi gólt jegyez egyelőre. A gaboni kiválósággal a Köln első számú gólfelelőse Modeste tartja a lépést némileg meglepő módon. A francia parádés szezont fut, a neve pedig egyre többször merül fel a sajtóban az átigazolási pletyka rovatokban. Thomas Müllert a listán sem találjuk, a Carlo Ancelotti vezette Bayern München pedig önmagában egyre több kritikát kap. Ellenben az újonc meglepetéscsapat, a Gulácsi Péterrel a kapuban felálló RB Leizig, akinek legeredményesebb játékosa Werner, de mindenképpen említést érdemel az 5 góllal és 7 gólpasszal álló Forsberg.

A Premier League góllövőlistájáért (KATT)

Ki lesz a spanyol gólkirály? – Íme a jelenlegi állás (KATT)

Sajnos Szalai Ádám az esélyt sem kapja meg arra, hogy ott lehessen az élbolyban, ellenben Dárdai Pál csapata a Hertha BSC remekül szerepel, a csapattal pedig másodvirágzását éli Ibisevis. A bosnyák csatárt legutóbb kiállították, így ő biztosan nem növeli góljainak számát a hétvégén.

bundesliga