Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Julian Draxler télen távozik Wolfsburgból – lapértesülés

Julian Draxler a német Bundesligában szereplő Wolfsburg játékosa a Bild értesülései szerint, az idei éven már nem lép pályára a farkasok színeiben és minden bizonnyal télen távozik. 

VfL Wolfsburg v Hannover 96 - Bundesliga

A német Bild értesülései szerint Julian Draxler a Wolfsburg játékosa idén már nem lép pályára, és a télen távozik a Bundesligában szereplő gárdától. A német válogatott 23 éves  játékosa már a nyári átigazolási szezonban is távozni szeretett volna, de nem sikerült a klubváltás. Úgy tűnik a klub vezetői ezúttal már a téli átigazolási szezonban sem gördítenének akadályt támadó középpályásuk távozása elé. Az idei szezonban a farkasok formán kívül teljesítenek és egészen a kiesőzóna széléig zuhantak a tabellán, a 15. helyen tanyáznak hiába történt edzőváltás.

Julian Draxler az idei szezonban pedig nem remekel eddigi 11 mérkőzésen még nem szerzett gólt sőt még asszisztot sem jegyez. Legutóbb Dárdai Pál csapata  a Hertha BSC hozta el a három pontot a Volkswagen Arénából. A mérkőzésen a 23 éves középpályás mindössze 12 perc játéklehetőséget kapott Ismael vezetőedzőtől.

A lefújást követően az újságírók meg is kérdezték a Wolfsburg mesterét miért csak 12 percet adott Draxlernek, mire a francia mester a következőket válaszolta: „ Az én döntésem az, hogy kit küldök a pályára. Hogy kit hogy hívnak?! Nem az a lényeg, hanem hogy ki áll készen a mérkőzésre”

Ez pedig minden bizonnyal azt jelenti ami a német sajtóban már napok óta téma, már a tél folyamán távozik Wolfsburgból a német válogatott játékosa. Kérőkből nincs hiány a 23 éves játékost olyan klubok szerződtetnék, mint az Arsenal, Tottenham,  a Juventus vagy a Bayern München, de akár még a Liverpool is harcba szállhat a fiatal játékosért amennyiben Coutinho hosszabb ideig nem léphet pályára a vörösöknél sérülés miatt.

Draxler szerződése 2020-ig érvényes Wofsburgban és a transfermarkt portál a játékos piaci értékét 28 millió euróra becsüli.

Forrás: Bild.de