Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Ma este vége a csoportkörnek – előzetes

A keddi nap után a megszokottak szerint szerdán is jelentkezik a Bajnokok Ligája, méghozzá a csoport küzdelmek utolsó napjával. Valamivel este 11 óra előtt, már meglesz az utolsó 8 továbbjutó csapat is, akik csatlakoznak a legjobb 16 mezőnyéhez.  

bl1207

E-csoport:

20:45 Leverkusen –  Monaco
20:45 Tottenham – CSZKA Moszkva 

Az E csoportban a továbbjutó helyek sorsa már a múlt héten eldőlt, így a Leverkusen és a Monaco egy tét nélküli mérkőzésen csaphat össze, olyannyira, hogy a Monaco már biztos csoportelső, még a németek biztos, hogy második helyen masíroznak tovább. A csalódást keltő Tottenham a CSZKA Moszkvát fogadja a csoport másik találkozóján, ahol még van tét, olyannyira, hogy egy vendég győzelem esetén előfordulhat, hogy a londoniak az EL-t jelentő helyről is lecsúszhatnak.

F-csoport:

20:45 Legia Warszawa – Sporting CP    (Tv: Sport 2)
20:45 Real Madrid – Borussia Dortmund    (Tv: Sport 1)

A nap csúcsrangadója egyből a csoport elsőségért megy, ahol is a Real Madrid fogadja a Dortmundot. A királyiak győzelmük esetén elsőként várhatják a sorsolást, de minden más eredmény esetén a németek örülhetnek az első kiemelésnek. A másik mérkőzésen is lesz még tét, ugyanis a csoport pofozógépe a Legia 3 pont esetén máris folytathatja a nemzetközi porondot az EL-ben. Nikolicsék a Sportingot fogadják.

G-csoport:

20:45  FC Porto – Leicester (Tv: Film Mánia)
20:45 Club Brugge  – Köbenhavn 

A Leicester csoport elsősége már kőbe van vésve itt, ám ellenfelük a Porto nem dőlhet hátra, ugyanis nekik minimum egy pontra szükség lenne ezen a találkozón az esetben a Köbenhavn legyőzi a Brugget. Azt a Brugget akik az egyik 0 pontos csapat 5 forduló után, tehát számukra már csak a tisztes helytállás a cél.

H-csoport:

20:45  Lyon – Sevilla (Tv: M4 Sport)
20:45  Juventus – Dinamo Zagreb 

A Juventusnak a legnagyobb az esélye arra, hogy csoport elsőséget ünnepeljen ma este, ugyanis ők a szintén 0 pontos Zagrebet fogadják, ahol kötelező lenne a győzelem. A másik mérkőzésen a Sevillának nagyobb a tét, ugyanis egy Juventus botlás esetén esélyük nyílna az első helyre, ám ehhez Franciaországban a Lyon otthonában kellene nyerni, ami nem lesz egyszerű feladat.