Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp: “Mikor megláttam, hogy szerződtették az teljesen sokkolt!”

Jürgen Klopp az angol Premier League-ben szereplő Liverpool menedzsere egy interjúban elárulta, hogy kis túlzással sokkot kapott, amikor meglátta, hogy a „vörösök” vezetősége szerződtette Firminot.

firmino-orom-vs-swansea

A német Jürgen Klopp 2015 október óta vette át az angol élvonalban szereplő Liverpool irányítását. A német szakember érdekes dolgokat árult a klub egyik igazolásáról nevezetesen a brazil Roberto Firminóról.

„Amikor távoztam Dortmundból, az első dolgom az volt, hogy fogtam a telefonom és minden számot kitöröltem belőle, így nem is voltam elérhető. Meglátásom szerint Firmino volt az egyik legjobb a Bundesligában, így amikor megláttam, hogy a Liverpool szerződtette, az teljesen sokkolt. Azt kérdeztem magamtól, hogy csinálták ezt ? Más együttesek többet is fizettek volna a brazilért, ráadásul a Pool nem élte épp a legsikeresebb időszakát. Rögtön úgy gondoltam ez mennyire jó igazolás volt és Roberto meg is mutatta a pályán is ezt. ”

A 25 éves brazil támadó 2015 júniusában egyezett meg a Liverpool csapatával és közel 29 millió fontért cserébe szerződött az Anfieldre a német Bundesligában szereplő Hoffenheim csapatától. A vörösök színeiben 44 mérkőzésen 15 gólt szerzett és alapembernek számít Jürgen Kloppnál.