Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ramirezt bejelentette új csapata

A FociClub.hu is elsők között írt róla, hogy Cristian Ramirez várhatóan a télen elhagyja a Ferencvárost, s Oroszországban folytatja pályafutását. Mára ez már hivatalos is lett, hiszen új klubja bejelentette az érkezését.

ramirez_krasz

A Krasznodar bejelentése értelmében, az ecuadori csak januárban köt szerződést új csapatával, hiszen mind a két fél már téli szünetét tölti. Az oroszok leírták, hogy a Ferencvárossal már mindenben megegyeztek, s Ramirezzel hosszú távú szerződést kívánnak kötni.

A Premjer Liga 5. helyén álló gárda, másfél-millió eurót fizet a Fradinak, mely korábban ennek a töredékért (a transfermarkt.de adatai szerint 360.000 euró, más magyar források szerint 180.000 euróért) vásárolta meg 2015 nyarán. A Ferencváros egyelőre még nem jelentette be a klubváltást, ők várhatóan a szerződés aláírása után fogják azt megtenni.

A Fradi az elmúlt években több kiváló üzletet kötött, hiszen a zöld-fehérektől szerződött az angol Evertonhoz a bosnyák Muhamed Besics, a francia Toulouse-hez a brazil Somália, az amerikai Orlando Cityhez a spanyol David Mateos, az olasz Bolognához Nagy Ádám, s ugye nyár végén a lengyel Légiához Nagy Dominik.

Endrődi Dávid