Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világsztárt igazol a Fradi?

No ez nagyot szólna, ha tényleg a télen a Ferencvárosban folytatná a pályafutását Michael Essien. A Chelsea és a Real Madrid korábbi sztárjátékosa a Fradifigyelő információi szerint az Üllői útra tart.

g_525874590_gettyimageshungary_eza-e1481802083509-1024x57624.hu

Ralf Zumdick ősszel Ghánában járt, ahol feltérképezte az ottani ifjú labdarúgókat, hiszen korábban az országban dolgozott, mi az, hogy ott dolgozott egy ideig szövetségi kapitány is volt. Jól ismeri tehát Essient, hiszen a ghánai 2002 óta hazája nemzeti csapatában szerepel.

A Lyonban, a Chelsea-ben, a Real Madridban, a Milanban és a Panathinaikosban is megfordult sokszoros ghanai válogatott labdarúgó 2012-ben Bajnokok Ligáját nyert. 2003 és 2005 között a Lyon színeiben 71-szer lépett pályára a francia első osztályban, aztán a Chelsea-vel angol bajnok és BL-győztes is lett, összesen 168 meccset játszott a londoniaknál az angol bajnokságban. A Real Madridban 1 éves kitérőt tett 2012/13-ban, megfordult még a Chelsea után a Milanban is, utoljára a Panathinaikost erősítette, ahol sajnálatos módon megsérült. Ebből a sérülésből a lap információi szerint felépült, így megoldást jelenthetne a Ferencváros középpályájára.

Hát, egyelőre kétkedve fogadjuk az információt, de, ha a korábbi világsztár tényleg a Fradiban folytatja pályafutását, akkor az utóbbi évek egyik legjobb védekező középpályása kerülne a magyar NB I-be.

Endrődi Dávid