Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

James: “Nem biztos, hogy maradok a Realnál”

James Rodriguez a Klubvilágbajnokság döntőjében sem kapott lehetőséget Zinedine Zidane-tól, és egyre biztosabb, hogy elhagyja a királyi gárdát. Ezt maga a játékos sem zárja ki. 

hi-res-7fe33745552458b00d25908cc751fb7a_crop_north

Forrás. bleacherreport.com

A kolumbiai válogatott játékossal nem sokat számol Zidane, ebben a szezonban vagy csere volt, vagy kisebb jelentőségű meccseken vetette be. Összesen 16 meccsen játszott 859 játékperccel, viszont eredményekben így sem maradt el: minden sorozatot figyelembe véve 2 gólt és 9 gólpasszt szerzett.

A játéklehetőség hiánya miatt többször felmerült a hír, hogy James elhagyja a Real Madridot és ma a megnyert Klub-vb döntő után kommentálta is a híreszteléseket:

“Nem tudom biztosan azt mondani, hogy maradok a Real Madridnál. Több ajánlatot is kaptam, és most van hét napom arra, hogy eldöntsem mi legyen. Jól érzem magam Madridban, de játszani akarok. Kicsit csalódott vagyok, hogy nem léphettem pályára a döntőben, de boldog vagyok, hogy elnyertük a trófeát, ami a 15. a karrierem során.”

Sajtóértesülések szerint a Chelsea az egyik csapat, ami érdeklődik a kolumbiai játékos után, miután nagyon úgy néz ki, hogy Oscar Kínában folytatja, és szükség van valakire, hogy pótolja. Az angol klub akár 75 milliót is hajlandó lenne kifizetni érte.

Szigeti Andrea