Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Urbányi marad a Gyirmót edzője

A hétre két edzőváltást jósoltak a “nagyokosok”, hát ez megtörtént, igaz nem annál a két csapatnál ahol várták. Debrecenben és ma Gyirmóton is megerősítették a két billegő kispadon ülő trénert, míg az MTK-nál és a Mezőkövesdnél (igaz Pintér Attila önszántából állt fel, miután a Puskás Akadémiát irányítja tavasszal) új edző után kellett/kell nézni.

urbanyi-nsonso.hu

Csütörtökön bejelentették a gyirmóti vezetők, hogy a szokásoktól eltérően ők nem az edzőben látják a felelőst a gyengébb szereplés miatt, hanem a csapatban. Ennek megfelelően télen legalább hat új labdarúgó szerződtetését tervezik, és ennél többet fognak elküldeni, hiszen kell a hely az újaknak, s amúgy is nagyon bő a keret.

„Január elején Urbányi István vezetésével kezdi meg a csapat a felkészülést a tavaszi idényre – nyilatkozta a Kisalföldnek Horváth Cs. Attila, a Gyirmót FC Győr klubmenedzsere. – A tervek szerint ötödikén-hatodikán a játékosok állapotfelmérésen, majd ezt követően orvosi vizsgálatokon vesznek részt. Utána napi több edzéssel és edzőmérkőzésekkel készülnek egészen a februári bajnoki rajtig.”

„Biztos, hogy jelentős változások lesznek a játékoskeretben, legalább hat új labdarúgó leigazolását tervezi a klubvezetés – folytatja Horváth Cs. Attila. – Olyan neves futballisták is érkezhetnek majd hozzánk, akikkel a Gyirmót jelezni kívánja, nem adta fel az első osztályú tagságért vívott harcot.”

Endrődi Dávid