Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

José Mourinho elégedetlen, odaszúrt az éllovasnak

A Manchester United portugál menedzserével, José Mourinhóval kapcsolatban megszokhattuk, hogy gyakran elégedetlen bizonyos dolgokkal, és véleményének a legtöbb esetben hangot is ad burkolt, avagy kevésbé burkolt formában. Mourinho ezúttal a Premier League sorsolásával nincs kibékülve.

jose-mourinho-man-united-702661
Egészen pontosan a karácsonyi időszak menetrendjét illetően zsörtölődött a “Vörös Ördögök” menedzsere, ugyanis nem tartja elég kiegyensúlyozottnak és igazságosnak. Sőt, a portugál tovább ment:

„Ez egy nagyon sűrű és kemény időszak, de nem mindenkinek…” – fogalmazott Mourinho. – „Ha jól megnézzük, a sorsolás egyeseknek egyszerűbb, másoknak pedig problémákat okoz.”

Az angol sajtó, azon belül is a Mirror szerint nem is akárkire, hanem egykori klubjára, a jelenlegi listavezető Chelsea-re utalt Mourinho. Ezt támasztja alá, hogy a nemzetközi porondon is érdekelt ManUnitednek három mérkőzés jutott nyolc napra lebontva, míg a kékeknek ugyanennyi meccs lejátszására tíz napjuk van.

„Ám ezt már megszoktuk, hiszen az Európa-ligában szerepelünk, és ez a sorozat képes nehézségeket okozni. Mi már tudjuk ezt, a Southampton szintén, a Tottenham pedig hamarosan megtapasztalja.” – tette hozzá a menedzser.

Szerző: Draskovics Tamás