Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szavazz az év magyar góljára!

Január 12-én, az Év Sportolója Gála keretében másodjára adják át az Év gólja díjat, amire most a szurkolók is voksolhatnak,  a FIFA Puskás-díjához hasonlóan. 

az_ev_sportoloja_gala_2015_logo_1229.cdr

Forrás: jochapress.hu

2017-ben már az 59. Év Sportolója Gálát rendezik meg, aminek tavaly óta része az Év gólja kitüntetés is. A díjat még a FourFourTwo magazin alapította öt éve. 2011-ben Gera Zoltán, 2012-ben Huszti Szabolcs, 2013-ban Fröhlich Roland, 2014-ben pedig Dzsudzsák Balázs nyert. Tavaly a díj átkerült az Év Sportolója Gála programjába, amit ekkor Priskin Tamás kapott meg a norvégok elleni Eb-selejtezős gólja miatt.

Idén már egy internetes szavazáson dől el, hogy kié az év legszebb magyar gólja, az M4 közreműködésével. A tízes listát az MLSZ szakmai bizottságának elnöke, Gellei Imre és Nyilasi Tibor volt válogatott labdarúgó segítségével választották ki. A listán nem csak az NB1-ben szerzett gólok találhatóak, hanem az Európa-bajnokságon lőttek is, illetve szerepel találat a női Német Kupa döntőjéből, illetve futsal- és strandlabdarúgó-mérkőzésről is.

A szervezők a január 5-i sajtótájékoztatón jelentik be a három legtöbb szavazatot kapó találatot ábécé sorrendben a többi kategória döntőseivel együtt. A szavazatokat is eddig fogadja a rendszer.

A gólokat az M4 sport oldalán lehet megtekinteni és szavazni rájuk IDE kattintva.