Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aprópénzért igazolt brazil válogatottat a Napoli

A mai napon nyitotta meg hivatalosan is a kapuit az olasz átigazolási piac. A Juventus mellett a Napoli is igen aktívan kezdte a téli időszakot, ugyanis csatárt vettek 18 millió euróért, illetve tehetséges brazil támadót szerződtettek aprópénzért.

leandro_guine

A 18 milliós csatár vételről már korábban beszámoltunk, Pavoletti a Higuaín pótlására szerződtetett és megsérülő Milik pótlására hivatott. Volt azonban még valami a tarsolyban, méghozzá a brazil utánpótlás-válogatott Leandrinho Európába csábítása gyakorlatilag aprópénzért. A Napoli ugyanis 575 ezer eurót fizetett a 18 esztendős baloldali támadóért, aki a brazil élvonalbeli Ponte Prate csapatában nevelkedett, s mutatkozott be a profik között. A felnőtteknél 9 mérkőzésen szerepelt és 1 gólt lőtt, ellenben a brazil U17-es válogatottban 16 találkozón 10 alkalommal rezgette meg az ellenfelek hálóját és korosztálya egyik legjobbjának tartják.

Nincsen kizárva, hogy Leandrinho először az U19-es csapatban kap majd helyet, ám Milik sérülése akár neki is megnyithatja a kaput ilyen fiatalon.