Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bale és Modric után ismét a Spursből igazolna a Real – lapértesülés

Angol lapértesülések szerint a Bajnokok Ligája címvédője és a spanyol listavezető Real Madrid együttese ismét a Tottenham csapatától készül igazolni a nyári átigazolási időszakban.

dele-alli

A legfrisebb hírek szerint ismét a Premier League-ből igazolhat a nyár folyamán a Bajnokok Ligája címvédő Real Madrid. A blancók legújabb kiszemeltje a régóta figyelt mindössze 20 éves fiatal tehetség Dele Alli. A Spurs fiatal játékosa remek formában futballozik idén, legutóbbi három bajnokiján ötször volt eredményes. Az idei szezonban pedig már kilenc találatnál jár és 4 gólpassznál.

A legutóbbi szezonban a Premier League legjobb fiatal játékosának megválasztott Alli lehet a Real Madrid egyik fő célpontja a nyári átigazolási szezonban és megközelítőleg 50-60 millió fontot is hajlandó lenne a királyi gárda fizetni a Spurs fiatal tehetségéért.

A királyi gárda jó kapcsolatot ápol a londoni együttesel hiszen anno, Luka Modrics és Gareth Bale is a Spurs csapatától érkezett Madridba. Azonban a 20 éves futballistát nem lesz könnyű Madridba csábítani hiszen szeptemberben hatéves szerződést kötött a Tottenhammel.

Alli szerződése 2022-ig érvényes a Tottenham csapatához és a transfermarkt 20 millió euróra becsüli a játékos piaci értékét.