Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Morata visszavágyik a Juventusba – sajtóhír

Olasz lapértesülések szerint a Real Madrid csatára, Alvaro Morata nem érzi jól magát a királyiaknál, és a nyári átigazolási időszakban vissza szeretne térni Olaszországba. 

morata

Forrás: foottheball.com

Az olasz Corriere dello Sport szerint Alvaro Morata nem érzi jól magát Madridban, ezért visszatérne korábbi csapatához, a Juventushoz. A nyáron vásárolta vissza a Real Madrid az olaszoktól, és a lap szerint nem tetszik neki, hogy kevés játéklehetőséghez jut. A spanyol csatár a szezonban eddig hat alkalommal volt kezdő, és a többi meccsen szinte mindig becserélték. Emiatt már elkezdett gondolkozni azon, hogy a nyáron visszatérne a torinói csapathoz, mert nem tudja, hogy jó ötlet volt-e visszatérni Madridba.

A Juventus elnöke, Giuseppe Marotta is kommentálta a hírt, és szerinte több oka is lenne visszatérnie.

“Érzelmileg kötődik Olaszországhoz. Egy olasz lányba szerelmes, és még mindig tartja a kapcsolatot a volt csapattársaival, akinek mindig elmondja, hogy mennyire élvezte a nálunk töltött időt, de ez persze nem jelent semmit. Ő most a Real Madrid játékosa, és ennyi.”

A Sevilla elleni Király-kupa mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Zidane-t is megkérdezték az újságírók, hogy igazak-e a pletykák, de a francia tréner  elutasította a feltételezést.

“Nem hiszem, hogy ez az információ igaz lenne. Nap mint nap látom, hogy mennyire kötődik a klubhoz, hiszen a Real Madrid az otthona. Nagyon jól dolgozik, és elkötelezett a csapat mellett. Szerintem nem igaz a hír, de ha biztosra akarnak menni, kérdezzék meg őt.”

Moratának a Juventusban sem lenne könnyű a kezdőbe kerülnie, hiszen a 90 milliós sztárigazolással, Gonzalo Higuaínnal kellene megküzdenie a pozícióért. Ráadásul még mindig ott van Mandzukic is.

Szigeti Andrea