Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angliába készült Felcsútig jutott a szélső

Prosser Dániel évek óta a Budapest Honvéd első keretének a tagja, de eddig az őszig nem tudott megragadni a kezdőcsapatba. Most viszont kiváló teljesítményt nyújtott, igaz már tavaly télen is hívták Angliába, de végül maradt Magyarországon. A Puskás Akadémia hétfőn három és fél évre szerződtette a korábbi utánpótlás válogatott játékost.

alair-pfla-hupfla.hu

Az előző héten a Fradi korábbi csapatkapitányát Gyömbér Gábort sikerült megszereznie az őszi NB II-es listavezetőnek, s hasonló igazolással folytatta Pintér Attila csapata, hiszen Prosser Dánielt korábban már Angliába is csábították. Tavaly télen nem sikerült külföldre szerződnie, nyáron is pedzegette jó lenne Angliába igazolni, végül akkor sem jött össze. Most viszont csapatváltás bekövetkezett, igaz csak Felcsútig jutott, hiszen a Puskás Akadémia kivásárolta szerződéséből és három és fél éves kontraktust kötött a szélsővel. Az ősszel tizenegy mérkőzésen lépett pályára az OTP Bank Ligában, négy szerzett gólja mellett két asszisztot is kiosztott. A Magyar Kupában három meccsen szintén négy gólig és két gólpasszig jutott.

Közben már az is nyilvánosságra került, hogy Fényes Szabolcs és Molnár Csaba elhagyta a Puskás Akadémiát. Fényes már alá is írt korábbi csapatához a Csákvárhoz, míg Molnár Csaba is minden bizonnyal követi. A környezet ismerős lesz mind a két játékosnak, hiszen Fényes kölcsönben játszott ott, míg Molnár Csákvárról igazolt a Puskásba. Ráadásul az edzőt is jól ismerik, hiszen ő nem más, mint Vincze István, aki az őszi utolsó öt bajnokin a Puskás Akadémiát irányította.

Endrődi Dávid