Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újra nyert az Eibar, döntetlen a kiesési rangadón – Videóval

A spanyol bajnokság 18. fordulójában nem bírt egymással a Granada és az Osasuna, hiszen a felek előbbi pályaválasztásával két gólon osztozkodtak. A kiesési rangadóval egy időben játszották a Sporting Gijon – Eibar összecsapást, melyen utóbbi gárda örülhetett!

(Kép: LaLiga Twitter)

Granada – Osasuna 1-1 (0-1)
Gól: Kravets (69.) illetve (Riera (12.)
Kiállítva: Agbo (73.), Ponce (95.)

Hamisíthatatlan kiesési rangadót vívott egymással a tabellán utolsó előtti helyen álló Granada, a nála is rosszabbul szereplő Osasunával. A találkozón az Osasuna szerzett vezetést még az első félidő legelején, a szünet után aztán mindent egy napra feltéve az egyenlítés legalább összejött a hazaiaknak, akik így legalább elkerülték, hogy a két csapat helyet cseréljen a táblázaton – Kis iróniával élve pedig a Granada mindent megtett azért, hogy az Osasunának kedvezzen, hiszen az egyenlítő találat után két pirosat is kaptak a hazaiak…

https://www.youtube.com/watch?v=Hg3s1yBBK28

Sporting Gijon – Eibar 2-3 (1-3)
Gól: Carmona (9.) Cases (58.) illetve Adrián (4. -büntetőből), P. León (21.), Luna (23.)

Nagyszerűen kezdett az Eibar a Gijon otthonában, hiszen már a 4. percben vezetett. A vendégek első góljára a hazaiaknak még gyorsan volt válaszuk, nagyban köszönhetően  Riesgo kapus ügyetlenkedésének. Nem sokkal később azonban a 21. és 23. percben sokkolta a hazai publikumot az egyébként idén kifejezetten jó szezont futó vendég csapat.
A második félidőben a ugyan rövid időn belül szépíteni tudott a Sporting Gijon, de mivel újabb gól már nem esett a találkozón, a több helyzetet kidolgozó Eibar megérdemelten szerzett újabb három pontot.