Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bejelentette a Vasas Gaál érkezését

Délelőtt még csak feltételes módban írtunk róla, hogy Gaál Bálint a Vasas labdarúgója lehet, mostanra pedig hivatalos is csatár érkezése, ugyanis a fővárosi klub bejelentette a leigazolását.

pic2_2325vasasfc.hu

A Haladás eddigi játékosa három éves szerződést kötött a Vasassal.

Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója a csapat hivatalos weboldalának a következőkkel kommentálta az új igazolást: „Gaál Bálint a támadószekciót fogja erősíteni, mivel erőssége a góllövés, a mostani szezonban eddig 14 mérkőzésből 7 gólt szerzett. Mindkét lábával jól rúg, jól cselez és pontrúgásoknál is veszélyes az ellenfél kapujánál. A Vasas FC kivásárolta a Haladás FC-nél lévő szerződéséből.”

Gaál Bálint pedig első Vasasos nyilatkozatában a következőket mondta a hivatalos oldalnak: „Nagyon örülök, hogy a Vasas játékosa lehetek. Nagy izgalommal várom a közös munkát. Szerettem volna egy lépcsőfokkal feljebb lépni, és úgy vélem erre a Vasas alkalmas. Megtiszteltetés egy ilyen nagy hagyományokkal rendelkező klub játékosa lenni. Nincs kedvenc posztom a támadó szekcióban, bármely poszton jól érzem magam. Remélem új csapatom hasznára lehetek a tavaszi szezonban és minél jobb helyezéshez segíthetem hozzá.”