Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Buttner: A Unitednál nem buktam el

Alexander Buttner és a Manchester United közös története nem volt túl hosszú életű kapcsolat, azonban a védő úgy gondolja, hogy ő ugyan nem bukott el a “Vörös Ördögöknél”.

Alex-Buttner

A 27 éves védő 2014 és 2016 között játszott az old Traffordon, azonban alapemberré nem tudta beverekedni magát a csapatba, ez alatt a két év alatt mindössze 28 mérkőzésen lépett pályára. Ennek ellenére, úgy érzi az ő Unitedes karrierjét mindennek lehet nevezni, csak elbukásnak nem:

“30 alkalommal játszottam a Manchesterben. Hány ember mondhatja el magáról, hogy Angliában, a PL-ben bajnok lett? Én elmondhatom. Steven Gerrard például nem.”

“Jobb futballistává váltam ott, olyan csapatok ellen játszottam a BL-ben mint a Bayern Münich és olyan játékosok elleni mint honfitársam Arjen Robben. “

Buttner 2016-ben a Dinamo Moscowhoz igazolt, akik kölcsönadták az Anderlechtnek, majd most januárban visszatért az orosz klubhoz, mivel a belgák nem hosszabbították meg a kölcsönszerződését és véglegesen sem akarták kivásárolni a bal védőt.

Így tehát továbbra sincs a játékossal a szerencse és nem igazán tudott bizonyítani klubjainál, ennek fejében pedig lehet, hogy kicsit erős volt példálózni a liverpooli klublegendával, bajnokság ide vagy oda.