Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerbiai védő Mezőkövesden

Az utóbbi napokban egyre több határon túli magyar labdarúgó igazolt az NB I-be. A héten Szarka Ákos és Fülöp István személyében szlovákiai és romániai focista, ma pedig a vajdasági Farkas Dániel kötelezte el magát a Mezőkövesdnél.

Balogh Béla után újabb védőjátékossal gyarapodott a mezőkövesdi játékoskeret, így amit a hét elején megjósoltunk bebizonyosodott, hogy a 6 védő a keretben kevés. Most már újból 8 védőjátékos áll Tomislav Szivics rendelkezésére. Farkas az utóbbi években a szabadkai Spartak Subotica jobb oldali védője volt, az ősszel 14 élvonalbeli meccsen 2 gólpasszig jutott. Korábban a szerb U20-as válogatottban egy alkalommal kapott lehetőséget a bizonyításra.

Szivics mester korábban többször elmondta, hogy 20+3 fős játékoskeretben gondolkozik, hétvégére le is csökkentette létszámot ennyire, de a napokban három új játékossal kötöttek szerződést, a szerb csatár Veselinovic, a védő Balogh Béla és a mai napon a szerbiai Farkas Dániel személyében. Tehát az előzetes tervek szerint így még három távozó lesz várható.

Endrődi Dávid