Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: Kölcsönbe érkezhet a válogatott irányító

Két legyet üthet egy csapásra a Fradi, amely a válogatottban 2015-ös debütálása óta alapember Kleinheisler Lászlót, valamint a Bremen védőjét szerezheti meg.

256560_kleinheisler_laszlo

Ráfér az erősítés a címvédő Ferencvárosra, amely az ősszel igencsak hullámzóan teljesített. A legfrissebb információk szerint mindenben sikerült megegyezni a Werder kötelékébe tartozó, de ősszel a Darmstadt-ban futballozó Kleinheisler Lászlóval, így csak a papírmunka van hátra, és kölcsönben a fővárosi zöld-fehéreknél futballozik tavasszal. Ráadásul sajtóhírek szerint már Valenciába is elutazik a IX. kerületiekkel, akik továbbra sem tettek le a szintén brémai Janek Sternbergről. Ám a védő hezitál, hogy merre lépjen tovább. „Talán az átigazolási időszak végéig még történhetnek dolgok. De ha arról van szó, hogy külföldre kell igazolnom, mindennek klappolnia kell. Anno Hamburgból igazoltam Brémába, 100 kilométerre, de nekem már az is egy nagyon nagy lépés volt.” – nyilatkozta egy német lapnak Sternberg.

Visszatérve Kleinheislerre, nemrégiben a Vasas is felmerült, mint lehetséges kérő, de Michael Oenning hiába beszélt személyesen is a középpályással. Ugyanakkor nemcsak a nevesített két játékos, hanem egy harmadik, még meg nem nevezett labdarúgóval áll tárgyalásban a fővárosi egylet.

Eddigi mozgás a Ferencvárosnál:
Érkezők: Bognár István (DVTK), Botka Endre (Honvéd), Holczer Ádám (Soroksár, kölcsönből vissza)
Távoztak: Jova Levente (Soroksár, kölcsönbe), Busai Attila (DVTK), Csilus Ádám (Puskás AFC), Gyömbér Gábor (Puskás AFC), Nagy Dominik (Legia Warsawa, lengyel), Cristian Ramírez (ecuadori, FK Krasznodar, orosz), Popov Patrik (Soroksár, kölcsönbe)

Gavalovits Sándor