Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Folytatódik a bajnokság, indul a Bajnokok Ligája, sokáig nem kesereghetünk!”

Sergio Ramos szerint minél előbb el kell felejteniük a spanyol Király-kupát, és innentől kezdve maximálisan a Bajnokok Ligájára, illetve a spanyol bajnokságra kell koncentrálniuk!

(Kép: Laacib.net)

“Az öltözőben mindenki nagyon csalódott volt, hiszen kiestünk egy sorozatból. Minél előbb fel kell állnunk, egységesnek maradnunk, és innentől kezdve a La Ligára és a Bajnokok Ligájára kell koncentrálnunk. Igyekszünk a legjobb választ adni arra, hogy kiestünk a kupából, már csak a szurkolóink miatt is, akik most hasonlóan el lehetnek keseredve, mint mi!” – Kezdte Sergio Ramos értékelését a Celta elleni visszavágó lefújását követően.

A blancók csapatkapitánya szerint a kiesés most kevésbé viseli meg azért a csapatot, mint mondjuk az a szezon későbbi részében történt volna.
“Folytatódik a bajnokság, indul a Bajnokok Ligája, sokáig nem kesereghetünk! Hasonlóan nem foglalkozhatunk a sérülésekkel, vagy azzal, hogy éppen ki játszik gyengébb formában. Nagyon jó első fél évet produkáltunk a szezonban, sajnos a futball ilyen, vannak és lesznek is rosszabb periódusok egy csapat életében. Nekünk most minél előbb vissza kell térnünk a helyes útra, de tiszta fejjel, koncentráltan kell futballoznunk, és lépésről-lépésre haladnunk a céljaink felé!” – Tette még hozzá Ramos, aki sportszerűen megjegyezte, hogy a Cellta Vigo minden dicséretet megérdemel, hiszen nagyon kemény és szervezett ellenfélnek bizonyult, és ezért, illetve a továbbjutásért minden dicséret megilleti a vigoiakat.