Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Az utolsó pillanatban nyert a Fiorentina – videóval

A rossz időjárási körülmények miatt a 19. fordulóból elhalasztott meccset most pótolták az olasz élvonalban. A Pescara a Fiorentinát fogadta.

Pescara+Calcio+v+ACF+Fiorentina+Serie+5KuHseyZdHTl

Tello (a kép előterében) szerezte csapata mindkét gólját (forrás: zimbio.com)

A hazaiaknál a kezdőben kapott helyet a szlovákiai magyar Gyömbér Norbert, aki kölcsönben játszik a Pescara-ban az AS Roma csapatától.
A meccs első 10 percében lényegében csak egy csapat volt a pályán, név szerint a Fiorentina, amely ez idő alatt szinte végig magánál tartotta a labdát.
A 10. percben Tello lőtt a vendégek kapuja mellé, ezután pedig jött a meglepetés. A 15. minutumban Biraghi beadása után Caprari szerzett előnyt a hazaiaknak (1-0)!
Ezt követően igyekezett még jobban az irányítása alá venni a meccset a már hátrányban játszó firenzei együttes, de igazán komoly lehetőség, és így újabb gól hiányában zárult az első félidő.

A fordulást követően nagyon hajtott az egyenlítésért a vendég együttes. Az 54. percben Ilicic szabadrúgása csattant a kapufán. Egy perccel később Babacar be is talált, de les miatt érvénytelenítette a bíró a találatot, maradt a hazai előny. A 68. percben viszont Tello talált be 16 méterről Olivera passzát követően, ezzel egalizált a Fiorentina (1-1)! Carlos Sánchez már a vezetést is megszerezte volna a vendégeknek, de lövése a 71. percben közelről ment mellé.
Úgy tűnt, a lefújásig nem lesz több izgalom, ám a legvégén mindhárom pontot bezsebelte a Fiorentina! A 95. percben, azaz a hosszabbítás utolsó percében Tello duplázott, a spanyol játékos döntötte el a meccset (1-2)!
A firenzei együttes ezzel a győzelemmel egyelőre maradt a 8. helyen a Serie A tabelláján, míg a Pescara nagyon nehéz helyzetben áll a legutolsó pozícióban.

Pescara – Fiorentina 1-2 (1-0)
Gólszerzők: Caprari (15.),  Tello (68., 90+5.)

VIDEÓ HAMAROSAN!

Nagy Dávid