Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új középpályás Mezőkövesden

Tomiszlav Szivics kedden megpendítette, hogy még egy védekező középpályás érkezhet csapatába, s ez szerdán hivatalossá is vált. Peter Sulek 2019. június 30-ig írt alá a Mezőkövesd Zsóryhoz.

279424_peter_sulekA szlovák Peter Sulek Csehországból érkezett (mezokovesdzsory.hu)

A szlovák játékos a cseh első osztályú FC Vysočina Jihlava csapatából érkezett.Pályafutása során megfordult többek között a MSK Zilina, a Banik Ostrava és a Dubnica gárdájában is.

A szerbiai szakember viszont a jövőben már nem számít a kameruni Patrick Mevoungou, a szerb Mihailo Milutinovic és Frőhlich Roland szolgálataira. Közülük a kameruni játékos szeptemberben érkezett, s Pintér Attilánál meghatározó szerepet töltött be a csapatban. A szerb focista novemberben írt alá, viszont pályára nem lépett. Frőhlich már az NB II-ben is Mezőkövesden játszott, de ősszel kevés szerepet kapott.

– Gyors, modern focit fogunk produkálni tavasszal. A jó rajtra szükség lenne, hiszen az mindig lökést ad a csapatnak, mi pedig kezdésként a közvetlen ellenfeleinkkel játszunk. Ha tudunk győzni ellenük, akkor utána tudunk másképp is gondolkozni. Mindent megteszünk, hogy így legyen – bizakodott Tomiszlav Szivics a Mezőkövesd hivatalos weboldalán.

Endrődi Dávid