Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Isco nem akar szerződést hosszabbítani – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Marid középpályása nem sürgeti a szerződéshosszabbítást klubjával, és kész meghallgatni az érte érkező ajánlatokat. 

isco-real-madrid-2016-17

Forrás: soccersouls.com

A spanyol La Sexta televízió szerint Isco már fél lábbal a Bernabeun kívül tartózkodik, mivel nem akar már szerződést hosszabbítani, és hajlandó meghallgatni más csapatok ajánlatait.

A televízió szerint a spanyol középpályás a nyáron távozni szeretne, mert hiába húzott már le 4 szezont a Real Madridnál, még mindig nem tudta bejátszani magát a kezdőbe, így inkább egy olyan csapathoz távozna, ahol megkapja ezt a lehetőséget. Isco jelenlegi szerződése 2018 júniusában jár le, így ha a Real szeretne pénzt kapni a játékosért, még idén el kell adnia.

Októberben Isco már beszélt a szerződéshosszabbításról, és nem ő akar lenni az, aki megteszi az első lépést.

“Ha nem hívnak a hosszabbítás miatt, én sem fogom hívni őket. Elég különös a helyzet, hogy még nem léptek velem kapcsolatba az ügyben.”

A La Sexta szerint novemberben meg is keresték a középpályást, de Isco először szeretett volna valamilyen biztosítékot arról, hogy számítanak rá a csapatban, de ezt nem kapta meg, így meghozta azt a döntést, hogy elhagyja a klubot.