Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szalai bekerült a forduló csapatába – videóval!

Szalai Ádám volt a hétvégi Hoffenheim – Mainz német bajnoki mérkőzésen, ahol csereként beállva két gólt is szerzett. A magyar játékost teljesítményével beválasztották a forduló csapatába is. 

279858_szalai_adam

Forrás: bild.de

A hétvégén a Hoffenheim 4-0-ra győzte le a Mainz csapatát a Bundesliga 19. fordulójában, az utolsó két gólt pedig Szalai Ádám lőtte. A magyar játékos az első meccsükön is betalált volt csapatának, akkor is a negyedik gólt szerezte, ezzel pontot mentve csapatának.

A német Kicker minden forduló után összeállítja a legjobbakból a hétvége csapatát, amelyben most Szalai foglalja el a csatár posztját az augsburgi Bobadilla valamint a kölni Modeste mellett.

A Hoffenheim első számú csatára, Sandro Wagner jelenleg eltiltását tölti, ami miatt a jövőhéten sem fog pályára lépni, így Szalainak a hétvégén megint több szerep juthat. Csapata a Wolfsburg otthonába látogat.

A Hoffenheim jelenleg az 5. helyen áll a bajnokságban, de csak egy ponttal vannak lemaradva a 3. Frankfurttól. Szalai szerint ez az eddigi legjobb csapat amiben játszott, csapattársa, Kaderabek szerint pedig a Bajnokok Ligája sem elérhetetlen a számukra.

Szalai góljai 1:08-tól láthatóak: