Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Casillas ismét csúcsformában véd

Iker Casillas volt a hős a hétvégi portugál rangadón, miután a 93. percben óriásit védett a Porto – Sporting CP bajnokin, így megtarthatták a győzelmet. A spanyol hálóőr viszont nem csak ezen a meccsen teljesített jól, hanem a szezonban is. 

C32riv7WYAEuwSv

Forrás: twigame.com

A 35 éves spanyol kapus remekül teljesít eddig a szezonban, hiszen 20 meccs alatt mindössze csak 11 gólt kapott. A Porto jelenleg egy ponttal van lemaradva a tabella élén álló Benfica mögött a portugál bajnokságban. Casillas a hétvégén a lisszaboni Sporting ellen mentette meg csapatát az utolsó másodpercekben, így nem szakadtak le a Benficától.

Casillas az előző idényben csatlakozott a Porto csapatához, miután távozott a Real Madridtól, viszont az első éve nem sikerült túl jól, rengeteget hibázott és nagyon sok gólt kapott. Ebben a szezonban viszont remekel és csak 0,55 a meccs/gól átlaga. A Porto magasan a legjobb védelemmel rendelkezik Európában, őket követi a Bayern München 0,63-as, a Villarreal és a Tottenham  0,66-os, illetve a Juventus 0,76-os meccsenkénti kapott gól átlaggal.