Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

L. Suárez: “Felfoghatatlan ez az egész (…) Mindenki láthatta mi történt!”

Az Atlético ellen a pályáról idő előtt leküldött Luis Suárez indulatosan nyilatkozott kiállításáról, ami szerinte teljesen érthetetlen döntés volt a játékvezető részéről.

(Kép: skysports.com)

Luis Suáreznél kiverte a biztosítékot Jesús Gil Manzano játékvezető azon döntése, hogy az uruguayi egy Koke-val történt összecsapást követően megkapta második sárga lapját, és így idő előtt kellett elhagynia a Camp Nou gyepét az Atlético elleni kupavisszavágón.
A Barca támadója, ahogy az az alábbi mellékelt videón is látszik majd, roppant mód dühös volt a játékvezetőre, és bár Suárez némiképp lehiggadt a lefújást követő interjújára, saját elmondása szerint továbbra sem tud megbékélni a játékvezető döntésével.

“Csak nevetni tudok azon, hogy megkaptam a második sárga lapomat! Mintha ezt akarta volna a játékvezető! Abszolút semmit, de semmit nem csináltam, nem szabálytalankodtam! Nagyon remélem, hogy a klubnak sikerül fellebbeznie az ítélet ellen!” – Állt a kamerák elé Suárez a találkozót követően.
Az Atlético ellen a Barca gólját szerző játékos azonban nem állt meg ezen a ponton: Felfoghatatlan ez az egész! Nem hiszem, hogy bizonygatnom kellene az esetet, mivel mindenki láthatta mi történt! Különösen az dühít, hogy a játékvezető szokás szerint még csak megmagyarázni sem akarta az egészet! Persze a Barcánál már megszokhattuk volna az ilyen eseteket!”
Az uruguayi csatár egyébként azért is hangsúlyozta, hogy a katalánok fellebbezni fognak az ítélet ellen, hiszen amennyiben érvényben marad az eltiltás, Suárez kihagyni kényszerül a spanyol Király-kupa döntőjét, ahol szerda este kiderül, hogy a Celta Vigo, vagy a Deportivo Alavés lesz a Barcelona ellenfele.

Az első felvételen Suárez piros lapját eredményező mozdulatsor látható, majd a következő videó mindent elárul arról, hogy a Barca csatára mennyire nem értett egyet a játékvezető ítéletével (…):

https://www.youtube.com/watch?v=2-5NNmvjcOE

https://www.youtube.com/watch?v=GBgQc9hhUqs