Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megtöltenék az MTK stadiont

Deutsch Tamás sajtótájékoztatót tartott szerdán az MTK stadionban, ahol is elmondta a vezetőség meghallotta a drukkerek szavát, és mindent elkövet, hogy minél több MTK-szurkoló látogassa a kék-fehérek hazai mérkőzéseit.

AX2U9213mtkbudapest.hu

Ősszel sok panasz érkezett amiatt, hogy nagyon drágák lettek az új stadion jegyárai, így azok a szurkolók akik nem tudják megfizetni, nem tudnak meccsre menni. Még, ha szeretnének se. Az MTK vezetők korábban elmondták, megvizsgálják annak a lehetőségét, miként is lehet minél több szurkolók a stadionba csábítani, lévén azért épült a gyönyörű új aréna. Ennek érdekében az A-oldalra szóló jegyek 4.900.- helyett 2.300.- forintba kerülnek majd, a B-oldalra szóló belépők pedig 1.950.- forintba. A gyermekek 12 éves korig ingyenesen látogathatják az MTK Budapest mérkőzéseit. A nyugdíjas, diák, illetve egyesületi jegyekhez tavasztól 2.450.- helyett 1.560.- forintért lehet hozzájutni. A családok számára is olcsóbb lett a meccsre járás: a szülők 1.500.-, a 12 éven felüli gyermekek pedig 500.- forintért válthatják meg belépőjüket. A mozgássérültekre is gondoltak a kék-fehéreknél: a kerekesszékes szurkolók 1.000.-, kísérőik pedig 1.560.- forintért látogathatják az MTK Budapest mérkőzéseit. A változások természetesen a vendégszektorba szóló belépőkre is vonatkoznak, amelyek ezentúl 1.950.- forintba kerülnek. Deutsch Tamás elmondta, bízik benne, hogy folytatódik a három őszi, hazai pályán lejátszott bajnokin tapasztalt tendencia: a Gyirmót ellen 1183-an, a Debrecen ellen már 1657-en, míg az Újpest ellen 2584-en szurkoltak a lelátókon.

Erre mondják, így is lehet csinálni. Ugyebár másik fővárosi klubnál évek óta mondják a szurkolók, hogy drágák a jegyárak, de nem változtatnak rajta.

Endrődi Dávid