Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sergio Ramos: “Az volt az álmom, hogy ezt a mezt viselhessem“

Sergio Ramos a hétvégén lejátszotta ötszázadik tétmérkőzését is a királyi gárda színeiben az Osasuna elleni idegenbeli mérkőzésen és ennek kapcsán egy egyedi mezt kapott ajándékba Florentino Pérez elnöktől.

madridom_resized_ramos-800x400_c

A Real Madrid 30 éves kapitánya Sergio Ramos a hétvégén ötszázadik tétmérkőzését is lejátszotta a blancok színeiben és ezzel a klub történelmében a tizenkettedik játékos lett, akinek sikerült elérnie ezt a számot. Ramos  egy egyedi mezt kapott ajándékba Florentino Pérez elnöktől 500. mérkőzés után és a következőket nyilatkozta a Real Madrid hivatalos honlapjának.

“Ez egy fontos és különleges szám, kiváltság és álom, hogy ennyi meccset lejátszhattam már ebben a csapatban. Az csak ráadás, hogy kapitányként tehetem ezt, emiatt csak még többet jelent számomra. Olyan, mintha csak tegnap lett volna, hogy ide érkeztem Sevillából, még gyerek voltam. Az idő nagyon gyorsan pereg, és remélem, hogy még nagyon sok meccset játszhatok ebben a csapatban. Sok játékos van még, akik több, mint ötszáz meccset játszottak a Real Madridban, és ők a klub legendái. Az a célom, és a mindennapi kihívásom, hogy továbbra is mindent beleadjak, és sok évig élvezhessem még, hogy ezt a csapatot képviselhetem. Sok évvel ezelőtt is az volt az álmom, hogy ezt a mezt viselhessem, és továbbra is bele szeretnék adni mindent, ameddig csak lehetséges”.

Forrás: realmadrid.com