Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi Fulham kapust igazolt a Honvéd

Az utóbbi időben a Budapest Honvéd rendre újabb és újabb kevésbé befutott kapusokat szerződtetett, s fejlesztették élvonalbeli kapussá. 2016 tavaszán így tettek Horváth Andrással, majd Gróf Dáviddal, most pedig az egykor a Fulhamnál is megforduló Somogyi Csabát szerződtették.

somogyi.csabaSomogyi tavasszal a Honvédnál bizonyíthat (honvedfc.hu)

Horváth András aki az MTK-ban nevelkedett majd a Hatvan NB III-as csapatából került a Honvédbe, s lett NB I-es kapus. Ősszel szintén vele kezdődött a névsor, majd egy sérülés után az egykor Angliában és Németországban megfordult az előző idényben Csákváron védő Gróf Dávid lépett elő első számú kapussá. Jó teljesítményének is köszönhetően kiszorította Horváthot, s a hétvégi Fradi elleni kupameccsen is ő védett. A harmadik számú kapus eleddig Vajda Dániel volt, aki tavasszal Budaörsön védhet. Helyére pedig az egykor a Fulham csapatában védő (inkább írjuk úgy kerettag) Somogyi Csaba érkezett, aki ősszel a Szolnok kapusa volt. Somogyi fél éves szerződést kötött a kispestiekkel.

Az átigazolási időszak utolsó napja mozgalmasra sikeredett a Honvédnál, hiszen Somogyi mellett Gál Benedek is aláírt, ő viszont egyelőre az NB III-as csapatban bizonyíthat. Ősszel kölcsönben Kozármislenyben játszott Csábi Mihály, aki a téli felkészülés elején megfordult az Ajkánál is, de végül nem kötöttek szerződést a felek. Ő visszatért a Honvédhoz, s felveheti a kesztyűt, hogy bekerüljön a csapatba.

Vajda mellett szintén kölcsönbe távozott az NB III-as keret játékosa Fehér Imre aki az NB II-es SZEOL játékosa lesz tavasszal.

Endrődi Dávid