Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pedro León: “Meg akarjuk nehezíteni a Real Madrid dolgát!”

A korábbi Real Madrid játékos, a jelenleg az Eibar együttesénél futballozó Pedro Leon szerint a kis csapat célja egyértelmű a felek hétvégi bajnokija előtt: Megnehezíteni a Real dolgát!

(Kép: marca.com)

A Real Madrid szombat délután (16:15) annak az Eibarnak az otthonában vendégszerepel, mely csapat remek szezont fut idén, kellemetlen ellenfél, és a 25. fordulót  lezáró csütörtöki játéknap előtt is az előkelő hetedik helyen szerepel a táblázaton. Az Eibarnál nagyon készülnek a “királyi gárda” elleni találkozóra, különösen igaz ez a Real Madridhoz 2010 és 2013 között tartozó Pedro Leónra.

“Idén egyre versenyképesebb a csapatunk, és ne feledjük azt sem, hogy a Bernabéu-ból is elhoztunk egy pontot. Azt gondolom nagyon egyben vagyunk, jól futballozunk, leszámítva talán a Barcelona elleni vereséget!” – Tekintett a találkozó elé az egykori Real-középpályás, aki a két csapat őszi 1:1-re végződő bajnokijából merítene erőt.

Ahhoz, hogy nyerni tudj a Real Madrid ellen a legjobb formádat kell nyújtanod, és nagyon komoly erőfeszítésekre van szükséged! Bízom benne, hogy az Ipurua stadion nekik is egy kellemetlen hely lesz!” –  Folytatta a 30 éves játékos, aki elmondta azt is, hogy az Eibarnál arra készülnek, hogy amennyiben csapatként a legjobbjukat tudják nyújtani, úgy valóban képesek lehetnek megnehezíteni nagynevű ellenfelük helyzetét.
Pedro León azért előrelátóan arra is figyelmeztetett, hogy a Real Madrid biztos mindent meg fog tenni a győzelemért, hiszen a blancók nem engedhetik ellépni a Barcelonát a táblázaton.