Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az új edző új csatárt hozhat az Ágyúsokhoz

Két legyet üthet az Arsenal abban az esetben egy csapásra, ha sikerül a klubhoz csábítaniuk a Juventus edzőjét. A Zebrák mesterével együtt egy csatár is érkezhetne Londonba.

maxresdefault

Az Arsenal szívesen a klubhoz csábítaná Allegrit, és így ő lehetne majd Arsene Wenger utódja az Ágyúsoknál. Azért bíznak benne, hogy meg tudják győzni a Zebrák mesterét a váltásról, mivel reménykednek benne, hogy ebben az esetben a Juventus támadóját is Londonba tudnák csábítani vele együtt.

Paulo Dybala az egyik legkeresettebb csatár a kontinensen. A Real Madrid, és a Barcelona is szívesen látná őt a soraiban. Az Ágyúsok abban bízhatnak, hogy, ha Allegri hozzájuk kerül, akkor a 23 éves argentin támadót is meg tudja győzni arról, hogy tartson vele az új klubjába.

A támadó 2015-ben került a Zebrákhoz. A Palermot hagyta maga mögött új klubja kedvéért. A Serie A listavezetője nem bánta meg, hogy Dybala mellett döntött, mivel a csatár igen gólerősnek bizonyult. 55 találkozón összesen 27-szer köszönt be az ellenfél kapujába.

kép: ytimg.com

Nagy Gábor