Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszautasították az Inter megaajánlatát!

Még a nyári átigazolási szezon közelében sem járunk, de már záporoznak az arcunkba bele a különböző nyilatkozatok. Megerősítések, cáfolatok, kérdések és ígéretek. Ám ezeknek a nagy része igazából csak a semmibe belemagyarázott rögtönzés. Azonban amikor egy klub hivatalos közleményt ad ki, reagálva a játékosának a sorsára, akkor annak a már a fele sem tréfa.

federico-bernardeschi-fiorentina_1kn6n1kzynu2119v1zyc0prah0

Így történt a minap, amikor a Fiorentina vezetősége megunta azokat a híreszteléseket, amik az olasz médiában terjengtek a csapat legértékesebb játékosa, Frederico Bernardeschi körül. A fiatal olasz labdarúgó tavaly robbant be igazán a köztudatba, amikor konstans jó formáját tudta megmutatni a lilák mezében. Már akkor is voltak arról szóbeszédek, hogy a Barcelona figyelteti az embert, de ezek meg is maradtak ilyen szinten.

Azonban, köszönhetően Bernardeshi idei teljesítményének – ami alatt most a 34 mérkőzésen lőtt 13 gólját és 5 gólpasszát kell érteni – több klub is komolyabb érdeklődést mutatott az olasz válogatott játékos iránt. Olasz források arról számoltak és számolnak be, hogy Itália két óriása, a Juventus és az Inter már konkrét összeget is bemutatott a violáknak. Jobban mondva a vezetőségnek. Hogy miből gondolhatjuk, hogy ez valós?

Onnan, hogy a Fior kénytelen volt már egy közleményt lehozni, íme:

“A Fiorentina egyértelműen és hivatalosan tagadja az újságíró, Massimo Caputi írását, miszerint az Inter és a Fiorentina között egyesség született Frederico Bernardeschi eladásáról. A klub megerősíti, hogy ezen állítás alaptalan és a valóságtól elrugaszkodó.”

Ellent mondtak tehát annak a hírnek, hogy megállapodtak volna a milánói csapattal. Akik állítólagosan egy 40 milliós szerződést tettek le a firenzeiek elé. Legalábbis a football-italia.net szerint. Azonban ez a közlemény még nem mondja ki azt, hogy Bernardeschi mindenképpen maradni fog a helyén.

Szerző: Borbély Szabolcs