Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi kapusa kritizálta Mourinhot

Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk a Chelsea legyőzte a Manchester Unitedet, ezzel bejutva az FA-kupa elődöntőjébe. A tegnapi mérkőzés elég paprikás hangulatúra sikeredett, köszönhetően ez inkább a United játékosoknak. Ennek kapcsán a londoniak kapusa Thibaut Courtois ki is fejtette a véleményét. 

Atletico-Madrid-Thibaut-Courtois-712411

A “Vörös Ördögök” középpályását, Ander Herrerat már a 36. percben kiállította a játékvezető, azonban nem ő volt az egyetlen, aki “faragta” a Chelsea játékosait.

Courtois így látta ezt belülről és elmondta, hogy ez csak a korábbi menedzserüknek, Jose Mourinhonak “köszönhető”:

“Rengeteg szabálytalankodtak, nagyon kemények voltak. Ez Mourinho stílusa, de úgy gondolom, hogy megfizettek érte, különösen Herrera. Phil Jones se finomkodott, előtte körülbelül öt alkalommal rúgta le Hazardot.”

“A United próbált az agyunkra menni, szabálytalankodtak, rugdosódtak, ki akartak zökkenteni minket. Az egész mérkőzésen ezt próbálták játszani, ami az edzőjüknek köszönhető.”

Van igazság abban amit a hálóőr mond, azonban hozzátartozik a történethez az is, hogy a Chelseat se kell félteni ilyen esetekben, főleg Diego Costaval a soraikban, aki tegnap sem finomkodott túlságosan.