Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmund: Véget ért Götze szezonja – hivatalos

A német élvonalban szereplő Borussia Dortmund német világbajnok játékosa Mario Götze ebben az idényben már biztosan nem léphet pályára a klub tájékoztatása szerint.

hd-mario-gotze_d0qcv21y9llb1j8crng12c0c2

A Bundesligában harmadik helyen álló Borussia Dortmund tájékoztatása szerint ebben a bajnoki idényben már biztosa nem láthatjuk a pályán a sárga-feketék német világbajnokát Mario Götzét. A BVB vezetősége bő két héttel ezelőtt tudatta a nyilvánossággal, hogy Mario Götze szervezetében anyagcsere-rendellenességet mutattak ki, ami hosszabb időre harcképtelenné teszi majd a 24 éves játékost. A legfrisebb vizságlatok pedig kiderítették a Dortmund középpályásának a problémái a vártnál súlyosabbak és csak a nyár elején kezdheti meg az edzéseket és a következő szezon elejére épülhet fel teljesen.

A 24 éves világbajnok játékos aki 2014-ben eldöntötte a világbajnoki döntőt, idén mindössze  öt tétmeccsen volt végig a pályán és közel két hónapja egyáltalán nem is játszott a BVB színeiben. Götze 2016-ban tért vissza a sárga-feketékhez a rivális Bayern München együttesétől.

Kép: givemesport.com