Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hertha: Hosszabbított a rutinos támadó! – hivatalos

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC hivatalos honlapján számolt be arról, hogy meghosszabbította az elefántcsontparti válogatott támadó, nevezetesen Salomon Kalou szezon végén lejáró szerződését. 

35195_unterschrift-kalou-preetz-1617_01_1280x720

A Dárdai Pál által irányított berlini gárda nem hozta nyilvánosságra a kontraktus hosszát, amely hírek szerint három esztendőre szól. A 31 esztendős elefántcsontparti csatárért érkezett több ajánlat is, ám ő végül mégis úgy döntött, hogy marad Berlinben. A Hertha számára mindenképp komoly veszteséget jelentett volna, hiszen a csapat egyik, ha nem a legjobb játékosának számít. 

Salomon Kalou 2014 nyarán csatlakozott a Hertha BSC keretéhez. A fővárosi gárda színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 86 találkozón jutott szóhoz, melyek során 30 alkalommal volt eredményes illetve 8 gólpasszt is kiosztott a társai között. Az aktuális szezon elején egyébként úgy tűnt, Dárdai Pál nem igen számít a szolgálataira, azonban a Mönchengladbach elleni remek teljesítménye után ismételten megszilárdította helyét a kezdőben. 

Németh Boldizsár