Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz klubot vett az Essien család

Mostanság Olaszországban divat lett klubot venni. Gondoljunk csak bele hányan váltottak tulajdonost. Ott volt az Inter, ott van (lesz?!) a Milan és alig pár hete jelentette be a Palermo is, hogy megtörtént a tulajváltás. Folytatva ezt a sorozatot, még egy itáliai együttes került új főnök alá.

michael-essien-and-akosua-puni

Mégpedig nem is akárki vásárolta meg az olasz harmadligás Como csapatát. Az illető hölgy, Michael Essien felesége, Akosua Puni Essien. Az egykori Chelsea sztárnak a kedvese mindössze 237000 eurót fizetett az alacsony ligában szereplő kis csapatért.

A Como egyelőre a Lega Pro A. csoportjába tengődik a hetedik helyen. Ami jó hír, hiszen ez egy osztályozó pozíció. Legutóbbi találkozójukat a tulajváltás örömében meg is nyerték a Pistoiese ellenében. Azonban azt még nem tudni, hogy mik is a tervei a családnak a klubbal. Talán magát, Michael Essient is láthatjuk még játszani az olasz sokad osztályban?

Milyen érdekes lenne, ha pont vele jutnának feljebb az itáliai ranglétrán. Mindenesetre a Comonak így már nagyobb tarisznyája lett. Ezzel pedig aligha tesz rosszat a família az olasz labdarúgásnak.

Szerző: Borbély Szabolcs