Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Evertonból erősítene a Chelsea! – sajtóhír

A The Daily Telegraph információi szerint az Antonio Conte által irányított Chelsea a nyári transzfer időszak folyamán szeretné leigazolni a Ronald Koeman vezette Everton két legjobb futballistáját, nevezetesen Ross Barkleyt és Romelu Lukakut

Ross-Barkley-Romelu-Lukaku-405852

Nos, ugyebár Lukaku egy visszatérő személy lehetne, hiszen korábban már megjárhatta a londoni “kékeket”, ám akkoriban nem igazán kapott túl sok lehetőséget a bizonyításra. Bár az is igaz, távozása óta nem egyszer röppentek fel vele kapcsolatban olyan hírek, melyek szerint visszatér a Chelsea-hez, de ezek végül mind pletykának bizonyultak. Nos, ami Barkleyt illeti, a londoniak hosszabb távra terveznének vele kapcsolatban, akit nem mellesleg a városi rivális, Tottenham Hotspurrel is összeboronáltak. A kettejük kivásárlási ára állítólag, mintegy 100 millió fontnak megfelelő összeg lenne. 

Ross Barkley: A még mindig csak 23 esztendős támadó középpályás az elmúlt években nemcsak az Evertonnál, hanem az angol válogatott színeiben is meghatározó szerepet tölt be, bár az igaz, hogy az utóbbi találkozóra nem kapott behívót, viszont a legfrissebb keretbe az ő neve is ott szerepel. Az aktuális idényben ezidáig 29 tétmérkőzésen jutott szóhoz, melyek során 5 alkalommal volt eredményes illetve 7 gólpasszt osztott ki a társai között. 

Romelu Lukaku: Akárcsak csapattársa, úgy ő is hazája válogatottjának egyik legfontosabb láncszeme, igaz Lukaku nem az angol, hanem a belga nemzeti csapaté. A mostani szezonban remek teljesítményt nyújt a 23 esztendős támadó, és talán jobb formában van, mint valaha. A bajnokságban eddig 27 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 19 alkalommal volt eredményes. 

Németh Boldizsár