Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juve megállapodott volna az El-győztes játékossal?

Legalábbis ezt állítja Spanyolország egyik vezető sportoldala/sportújsága, az As. A forrás hitelességét azért meg lehet kérdőjelezni, de azt nem, hogy az olaszok igenis érdeklődtek korábban a labdarúgóért. Mégpedig télen, de akkor nem hiúsult meg az üzlet. Vagy ezek szerint mégis?

nzonzi

Az említett lap szerint a Sevilla francia középpályása, Steven N’Zonzi “sutyiban” megegyezett az olasz rekorderrel. Ez pedig elviekben egy szóbeli dolog volt, ami valahogy úgy nézhetett ki, hogy “persze, megyek“. Kicsit komolyabbra véve a szót amennyiben ez tényleg megtörtént, akkor a “zebráknak” komolyan bele kell nyúlniuk a pénztárcába.

A nem túl alacsony középpályásért 30 millió eurót kellene kipengetni, hiszen 2020-ig van érvényes szerződése a Sevillaval, amiben ez a kivásárlási záradék van rögzítve.

Azonban azt tudni kell, hogy az As szerint ez az üzlet csakis akkor valósulhat meg, ha a Juventus nem tud megállapodni a Lyonnal, Corentin Tolisso ügyében. A fiatal francia játékos az első számú jelöltje a középpályára a fekete-fehér csíkos mezeseknek , ám ott még hadban állnak a kivásárlási összeggel, hiszen Tolissoért legalább 40 milliót kérnének.

Egyelőre még nem tudni hogyan tovább, de az olasz óriás megkezdte a sakkjátszmáját a nyárra. Nagyon úgy fest, hogy idén is a középpálya megerősítése lesz kitűzve fő célként, mint ahogy tavaly is az volt Pogba távozása után.

Szerző: Borbély Szabolcs