Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ezért állították ki Halmosit

Többen nem értették, hogy miért is állították ki Halmosi Pétert a Vasas elleni bajnokin, hiszen a videókon úgy látszódott, a korábbi válogatott középpályáson taszított a Vasas védője Burmeister. Mostanra kiderült, hogy a német azért dulakodott Halmosival, mert a Haladás focistája leköpte a focistát.

Felix Burmeister és Halmosi Péter előbb a meccs hajrájában összeakaszkodott, majd kis híján egymásnak estek. Az egész abból indult ki, hogy a Haladás csapatkapitánya időhúzási jelleggel sípszó után elrúgta a labdát. A német ezt nem hagyta annyiban, s összeszólalkozott Halmosival. Kisvártatva arra lehettünk figyelmesek, Burmeister a mezét mutogatja az asszisztensnek. Mint később kiderült a német Halmosi nyálát mutogatta, ugyanis a korábbi válogatott középpályás leköpte őt. A televíziós felvételeken csak sokadjára derül ki, hogy mi is történt pontosan, elsőre senki nem értette az esetet. Főleg úgy, hogy úgy tűnhetett Burmeister volt szabálytalan.

A köpés miatt Halmosi hosszabb eltiltásra számíthat. A korábbi gyakorlat szerint a minimális elmeszelés három meccstől indulhat.

Endrődi Dávid