Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Las Palmas: Állást kap a klubnál a legendás spanyol karmester! – Videóval

A Las Palmas együttese bejelentette, hogy a csapattól 2016 nyarán visszavonuló, Spanyolországban igazi legendaként tisztelt Juan Carlos Valerón a nyártól csatlakozik a csapat szakmai stábjához.

(Kép: as.com)

A kanári-szigeteki klub vezetői az éppen edzői papírjai megszerzésén aktívan dolgozó Valerónra mindenképpen számítanának, akár másodedzőként, akár egy másfajta szerepkörben. És hogy mekkora tisztelet is övezi arrafelé a Deportivo La Coruna együttesénél a 2000-res évek elején világhírnévre szert tevő egykori jklasszist, azt jól jelzi, hogy maga a Las Palmas elnöke, Miguel Ángel Ramírez út jelentette be, hogy bár még nem tudja, hogy a csapatot jelenleg irányító Quique Setién és stábja a nyáron is marad-e a Kanári-szigeteken, az új edző személyétől függetlenül Valerón jövőbeni munkája a Las Palmas-nál betonbiztos.

Az egyébként 41 esztendős Valerón a Las Palmas nevelése. A spanyol válogatott szerelését 47 alkalommal magára öltő karmester karrierje során (időrendben haladva) a Mallorca, az Atlético Madrid, majd a Deportivo La Coruna együtteseiben futballozott, mielőtt visszatért volna a Kanári-szigetekre.

Aki esetleg nem emlékezne Valerónra, több mint nagyszerű képességekkel megáldott játékos volt!