Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rókára vadászna a Barcelona nyáron – sajtóhír

A The Daily Telegraph értesülései szerint a La Liga címvédője a spanyol FC Barcelona együttese a nyári átigazolási szezonban a PL címvédőjétől igazolna.

eGEQ5a0uSYyZyNB350ij_GettyImages-654813694

Angol sajtóértesülések szerint a Barcelona a nyári átigazolási időszakban ismét megpóbálja az angol Premier League-ben címvédő Leicester City algériai válogatott játékosát Riyad Mahrez-t a katalán fővárosba csábítani. A hírek szerint a katalánok egy 40 millió fontos ajánlatot készülnek tenni a Leicester Citynek, akik a Bajnokok Ligájában éppen spanyol ellenfélt kaptak a nagyeddöntőben nevezetesen az Atletico Madrid együttesét.

Mahrez 2014 óta szerepel a Leicester csapatában, a francia Le Havre együttesétől érkezett az angol klubhoz. A 26 éves algériai válogatott szélső a rókák színeiben 125 mérkőzésen lépett pályára és 34 gólt szerzett. A tavalyi szezonban Mahrez kimagaslóan jó szezont futott a Leicester Cityvel, óriási meglepetésre megnyerték az angol pontvadászatot és az algériai játékos több egyéni elismerést is bezsebelt. Nem csoda, hogy már a szezon elején sokan összeboronálták több európai sztárcsapattal, de végül maradt az angol bajnoknál. Mahrez az előző szezonban a év csapatában is helyett kapott, valamint az év legjobb afrikai labdarúgója lett, továbbá a játékosok és a szurkolók szavazatai alapján is az év játékosa lett a PL-ben.

Mahrez szerződése eredetileg 2020-ig érvényes a Leicester City együtteséhez és a mértékadó transfermarkt portál a szélső piaci értékét 30 millió euróra taksálja.