Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2018: Fölényes bosnyák siker, Ciprus nem bírt Észtországgal – videóval

A bosnyák válogatott fölényes győzelmet aratott Gibraltár felett, ezzel átmenetileg átvették a 2. helyet a H csoportban, viszont a görögök még este játszanak a belgákkal. Ciprus egy gól nélküli döntetlent játszott Észtországgal, amellyel maradtak a 4. és 5. helyen. 

C7yQCLaV4AA9Ikq

Forrás: FIFA Twitter

Bosznia-Hercegovina – Gibraltár: 5-0 (2-0)
Gólszerzők: Ibisevic (4. 43.), Vrsajevic (52.), Visca (56.), Bicakcic (90+4.)  ill. –
Sárga lapok:  Kolasinac (18.) ill.
Kiállítás:  ill. –

Gólgazdag mérkőzés volt, aminek igazán csak a bosnyákok tudtak örülni. Már a 4. percben megszerezték a vezetést Ibisevic találatával, amikor Pjanic fantasztikus passzát gólra váltotta. Az első félidő végére már egy duplánál járt, amikor egy közeli fejessel talált a hálóba. A második félidőben is sokkal jobbak voltak a gibraltáriaknál, és az 52. percben jött a harmadik góljuk. Pavlovic labdájába ért bele egy védő, amit Vrsajevic lőtt élesen a felsőléc alá. Négy perc múlva jött is a következő találat, most Vrsajevic szolgálta ki Viscát. A fölény megmaradt a legvégéig, Gibraltár már nagyon be szerette volna fejezni a meccset, de  Bicakcic még betalált ellenük a 94. percben.

Ciprus – Észtország : 0-0 (0-0)
Gólszerzők: – ill. –
Sárga lapok:  Laban (79.) ill. Vassiljev (69.)
Kiállítás:  ill. –

A meccs nagyobb részében a ciprusiak voltak jobbak, de azért megvoltak a maga helyzetei az észteknek is. A meccsen nem született gól, köszönhetően annak, hogy a befejezések egyik oldalon sem voltak pontosak, kaput eltaláló lövések így nem nagyon voltak. Ezzel a döntetlennel pontegyenlőséggel állnak a H csoport 4. és 5. helyén.