Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: A hétvége góljai

Aki eddig lemaradt most pótolhatja a hétvégi NB I-es forduló góljait. Köztük Fradi veréssel, s egyedül a Paks – Videoton bajnoki volt olyan meccs, ahol a kilátogató szurkolók egyetlen egy találatot sem láthattak.

Vasas – Debrecen 2-3

A Debrecen már két góllal is vezetett, mígnem a második félidőben a Vasas egyenlített, a vége előtt nem sokkal pedig az előző idényben még a piros-kékeknél játszó Könyves Norbert vitte be a kegyelemdöfést.

Diósgyőr – Újpest 3-1

A Diósgyőrnél bajnokin ezen a meccsen mutatkozott be az új tréner Bódog Tamás. A DVTK a három pont megszerzése ellenére is kieső helyen áll, de a mutatott játék már biztató lehet a jövőre nézve.

Paks – Videoton 0-0

A Vidi nem tudott nyerni Pakson, mégis örülhet az egy pontnak, hiszen a legnagyobb riválisnak tartott Ferencváros kispesti veresége miatt a zöld-fehérektől sikerült meglógniuk. A Honvéd viszont rájött a nyakukra már csak egy pontra vannak tőlük.

Gyirmót – MTK 1-0

Az egyre reménytelenebb helyzetben lévő Gyirmót egy óriási góllal szerezte meg a három pontot. A gyirmótiak a győzelem ellenére még mindig 7 pontra vannak a bent maradó helyektől. Az MTK nyakára viszont a Debrecen és a Diósgyőr is feljött, így a kék-fehérek sincsenek még biztonságban a kieső helytől.

Haladás – Mezőkövesd 4-2

Király Gábort 41.születésnapján 4 góllal ünnepelték társai. A Mezőkövesd az őszi játékára viszont egyre kevésbé emlékeztet.

Budapest Honvéd – Ferencváros 2-1

A Fradi egy esetleges győzelemmel utolérte volna a Honvédot, viszont a vereség miatt már hat pontra van a második helytől is.

Endrődi Dávid