Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Celtic meghosszabbította Rodgers szerződését! – hivatalos

A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Scottish Premiership) szereplő Celtic hivatalos honlapján számolt be arról, hogy meghosszabbította Brendan Rodgers szerződését. Az északír szakember irányításával eddig kifogástalanul teljesít a glasgowi alakulat, így egyáltalán nem meglepő, hogy a Liverpool korábbi menedzser új kontraktust írhatott alá…

14ac1d82118cdce19e3aa4dc4b99814a

Egy új, négy esztendőre szóló szerződést írhatott alá Brendan Rodgers. A kontraktusa eredetileg a szezon végén járt volna le, de a Celtic remek teljesítményét látva nem volt kétséges, hogy maradni fog. Az elmúlt 1-2 hét folyamán egyébként felröppentek vele kapcsolatban olyan hírek, melyek szerint ő is esélyes az Arsenal kispadjára. Nos, valószínűleg ő már lekerült az “ágyúsok” listájára, ha persze ezidáig  valóban ott szerepelt a neve a listán. 

Brendan Rodgers statisztikája eddig rendkívül említésre méltó a Celtic élén. Az északír tréner vezérletével a neves skót gárda 50 tétmérkőzésen van túl, ebből 38 összecsapást megnyert, 7 találkozót döntetlenre hozott, míg 5 párharcot elveszített a glasgowi alakulat. A Celtic már elhódította a bajnoki címet és a Skót Ligakupát is, a Skót Kupában pedig várják a Rangers elleni elődöntőt. Tehát nem kevés esély van arra, hogy Rodgers rögtön triplázni fog első évében.

Németh Boldizsár