Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: A hétvége góljai

Április 8-án a labdarúgó NB I 25.fordulóját rendezték, s több érdekes összecsapást is láthattunk. A Ferencváros egyre távolabb a címvédéstől, míg a Diósgyőr egyelőre távolabb a bennmaradástól. Az MTK és a Debrecen is létfontosságú győzelmet aratott, míg óriási meglepetésre a Videoton kikapott a Vasastól, így át kellett adnia az első helyet a Budapest Honvédnak.

Újpest – Paks 1-1

Az Újpest végül szerencsével egy pontot otthon tartott a Pakssal szemben, pedig a zöld-fehérek két tizenegyest is rúghattak. A liláknál ráadásul az évben először védő Kovács Zoltánt a szünetben le kellett cserélni, őt az őszi első számú kapus Banai Dávid váltotta, ugyanis Balajcza Szabolcs még a kispadra sem ülhetett, pedig 300.újpesti élvonalbeli meccsére készült.

Debrecen – Gyirmót 2-1

A kiesést már szinte biztosan nem megúszó Gyirmót sokáig vezetett a Cívis városban, végül két védő góljának köszönhetően fordított a Loki. A Diósgyőr döntetlenjének köszönhetően így egy kicsit eltávolodott a kieső helytől.

MTK – Mezőkövesd 2-0

A kék – fehérek az előző héten óriási meglepetésre kikaptak a Gyirmóttól, így újra hátrébb szorultak, míg a Mezőkövesd az őszi kiváló szereplését egyre inkább feledteti tavaszi gyenge produktumával. Tomiszlav Szivics a meccs után önkritikusan úgy nyilatkozott, hogy valamit elronthatott a csapaton.

Haladás – Bp. Honvéd 0-1

A meccsen sokáig semmi nem történt. Volt két nagyobb kapus védés mindkét oldalon, de azon kívül semmi. Végül a 88.percben Eppel Márton találatával megszerezte a győzelmet a Honvéd, pedig a hosszabbításban Baráth Botond a saját kapufáját találta el.

Ferencváros – Diósgyőr 1-1

Nagyon gyenge első félidő után a másodikra felpörgött a Fradi, igaz kellett hozzá a Diósgyőr hosszabbításban szerzett vezető gólja. A zöld-fehérek a meccsen három kapufát rúgtak, mégis csak az egyik pontnak örülhettek. Ezen eredmény után az első hely már 8 pontra van a tavaly ilyenkor már két hete bajnok csapattól.

Videoton – Vasas 1-2

A hétvége legjobb meccse, az első a harmadikkal csatázott. Igazán parázs derbi lett belőle, hiszen három piroslapot is kiosztott a bíró.

Endrődi Dávid