Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Simone Zaza végleg a Valenciában folytatja! – HIVATALOS

A Juventus hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a nyártól végérvényesen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Valenciában folytatja pályafutását a 25 esztendős olasz válogatott támadó, Simone Zaza. 

1487884829_195671_1487884958_noticia_normal

A Valenciának két év alatt 16 millió eurót kell kifizetnie Simone Zaza játékjogáért, de ez az összeg bizonyos feltételek mellett további 2 millió euróval akár tovább is növekedhet. A tizenhatszoros válogatott csatár ugyebár a szezon első felét a West Ham Unitednél töltötte, ahol azonban nem tartották rá igényt. A “denevéreknél” viszont remek teljesítményt nyújt, és maximálisan élvezi edzője bizalmát. Az aktuális idényben ezidáig 14 bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz a Valencia színeiben, melyek során 4 alkalommal volt eredményes. Betalált a Real Madrid és a Bilbao ellen is, míg a legutóbbi Granada elleni találkozón duplázni tudott. 

Simone Zaza ugyebár a 2015/2016-os kiírás során küzdhetett a Juventus sikereiért. A “zebráknál” csupán kiegészítő embernek számított, de több fontos gólt is szerzett. A legemlékezetesebb egyértelműen az a bizonyos Napoli elleni, mindent eldöntő gólja marad. Összesen 24 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a Juventus színeiben, melyek során 8 találatig jutott. 

Németh Boldizsár