Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Conte a Torino védőjét akarja! – sajtóhír

A Calciomercato.com információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea-t irányító Antonio Conte szeretné, ha a nyári transzfer időszak folyamán csatlakozna hozzájuk a Sinisa Mihajlovic által vezetett Torino válogatott védője, nevezetesen Davide Zappacosta.

095559191-7b42a5ab-fabe-4325-872f-59e576d2b99d

Nos, azonban a londoni gárda számára valószínűleg nehéz küldetés elébe néz, már csak azért is, mert állítólag a Torino szeretné meghosszabbítani a 25 esztendős hátvéd szerződését. Ennek tükrében a londoni “kékeknek” minden bizonnyal rendkívül komoly ajánlatot kell letenniük az olasz együttesnek, ha valóban megakarják kaparintani Zappacosta játékjogát. Jelenlegi kontraktusa egyébként 2019 júniusáig köti a klubhoz, a transfermarkt pedig csupán 6 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Davide Zappacosta az aktuális idényben ezidáig 24 bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz a Torino színeiben, ezeken pedig 5 gólpasszt osztott ki a társai között. Nem mellesleg egyre kezd megszilárdulni a helye az olasz válogatottban is, hiszen a legutóbbi négy találkozón rendre a kezdőben kapott lehetőséget.