Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cesc Fabregas visszatérhet a La Ligába! – lapértesülés

Továbbra is kérdéses a Chelsea színeiben futballozó Cesc Fabregas jövője. A rutinos spanyol középpályás rendre jó teljesítmény nyújtott az elmúlt hetekben, ám ennek ellenére továbbra sem tudja stabilizálni a helyét a kezdőben. Nos, a legfrissebb hírek szerint könnyen lehet, hogy a nyáron visszatérhet a La Ligába…

fabregas

A Mundo Deportivo úgy értesült, hogy a Diego Simeone által irányított Atletico Madrid bejelentkezett a Barcelona korábbi labdarúgójáért. A “matracosok” mellett állítólag a Vincenzo Montella vezette AC Milan is szívesen a soraiban tudná Cesc Fabregast. Nos, az kétségtelen, hogy mindkét klub számára rendkívül komoly erősítést jelentene a 29 esztendős középpályás, viszont ugyebár az már más téma, hogy a Chelsea valóban szeretne-e megválni tőle idén nyáron. 

Cesc Fabregas az aktuális idényben ezidáig minden frontot egybe véve 29 találkozón jutott szóhoz, melyek során 6 alkalommal volt eredményes illetve 10 gólpasszt osztott ki a társai között. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2019 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 35 millió euróra becsüli az átigazolási értékét.  

Németh Boldizsár