Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Minden ajánlatot meghallgatunk” – mondja Kessié ügynöke

Sokak által körülrajongott játékosról beszélünk, ha kiejtjük az elefántcsontparti Franck Kessié nevét. Az Atalanta 20 esztendős középpályását európai topklubok egész sora vinné, és a játékos ügynöke most olyan nyilatkozatot adott, melynek hallatán felcsillanhat az érdeklődők szeme.

Franck-KessiéKessié remekül játszik (fotó: Getty Images)

Kessié ügynöke, George Atangana a Sky Sports Italia kérdéseire válaszolt, és így fogalmazott:

“Franck több nagy csapat érdeklődésének középpontjában áll. Ezt annak köszönheti, hogy az elmúlt két esztendőben keményen dolgozott, és kiválóan teljesít az Atalantánál.”

Nem mondott nagyot az ügynök, ugyanis Kessié valóban parádésan játszik ebben a szezonban, és elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy az Atalanta jelen pillanatban igencsak előkelő helyen tanyázik az olasz élvonalban, ötödik az “Istennő”! Ez pedig azt jelenti, hogy a kék-feketék Európa-liga-indulásért menetelnek, márpedig ilyen tettre emberemlékezet óta nem volt példa a klub háza táján. Most azonban igen, és Kessié mindehhez 24 bajnoki fellépéssel, 6 góllal és 4 gólpasszal járult hozzá.

Ez pedig rengeteg topklub érdeklődését felkeltette, Atangana pedig nem volt rest megnevezni egyiküket.

“Senki nem tudja, hová fog igazolni Franck. Meghallgatunk minden ajánlatot, majd az Atalantával egyetértésben döntünk a lehető legjobb opcióról” – mondta az ügynök. – “Mindenesetre az AS Roma egy nagyon erős érdeklődő. Ők amolyan mindenes szerepkörben látják Kessiét, és hétről hétre bizonyít nekik a pályán…”

A sokat sejtető nyilatkozatból arra lehet következtetni, hogy a római “farkasok” gőzerővel harcba lendülnek majd az “új Yaya Touré” kegyeiért néhány hónap múlva.
Kessié szerződése 2021-ig szól az Atalantánál, piaci értéke 15 millió euró a transfermarkt szerint, ugyanakkor vélhetően ennél nagyobb összegbe fog kerülni annak, aki végül leszerződteti őt.

Szerző: Draskovics Tamás